بهترین وکیل مهاجرتی در ای وکلا

بهترین وکیل مهاجرتی در ای وکلا

وکیل به شخصی گفته می‌شود که به جای موکل اقداماتی را که خود موکل توانایی انجام آن را ندارد بر عهده می گیرد.

امروزه با توجه به گستردگی مناسبت های اجتماعی و افزایش اختلاف میان افراد، اشخاص ناچار هستند که برای حل اختلاف ایجاد شده بین خود و دیگران به محاکم قضایی مراجعه نمایند.

حل این اختلافات توسط افراد عادی که هیچ دانش و اطلاعاتی در این زمینه ندارند، ممکن نیست؛ چرا که در مسائل حقوقی اعمال نظر بدون استناد از منابع علمی و هیچ اطلاعاتی در این زمینه موجب ضرر و زیان مالی می‌شود.

از سویی دیگر اگر اشخاص توانایی علمی مورد نیاز را داشته باشند، ممکن است وقت کافی نداشته باشند تا خودشان شخصا جهت پیگیری امور خود به مراجع ذیربط قضایی مراجعه کنند.

لذا افراد برای انجام کارهای اداری و غیر اداری و کارهای قضایی، به نیابت از خود با تعیین کردن حدود اختیارات، می توانند کسی را به عنوان وکیل برای انجام کارهای ذکر شده انتخاب کنند.

وکیل دادگستری

به فردی که با داشتن پروانه وکالت و عضویت در یکی از کانون‌های وکلای دادگستری از سوی افراد حقیقی یا حقوقی از حقوق موکل خود دفاع کند و به ادعاها جواب دهد وکیل دادگستری گویند.

وکیل دادگستری این اجازه را دارد که به عنوان نماینده حقوقی از طرف شرکت یا موسسه در مراجع قضایی، ثبتی و اداری حضور یابد.

افراد می توانند به صورت آزادانه از میان وکلای دادگستری وکیل دادگستری مد نظر خود را انتخاب نمایند.

شایان ذکر است که پرداخت تمامی هزینه های پرونده مانند؛ هزینه های آگهی، دادرسی، کارشناسی، تیپ، کپی اوراق استفاده شده و… بر عهده موکل می باشد.

قانون اساسی انتخاب وکیل را به عنوان حق طرفین در تمامی دادگاه‌ها مورد تایید قرار داده است.

وکلای دادگستری این وظیفه را دارند که تمامی اقدامات و اعمالی که می‌توانند طبق قانون برای احقاق حق و حفظ حقوق موکل خود انجام دهند، در زمان لازم به وکالت از موکل خود انجام دهند.

همچنین وکلا موظف هستند که در هنگام محاکمه حضور داشته باشند.

در صورتی که وکیل همزمان در دو یا چند دادگاه دعوت شود باید در دادگاهی حضور یابد که حضور او بر اساس قانون آیین دادرسی کیفری الزامی می باشد و باید برای دادگاه های دیگر لایحه بفرستد. همچنین اگر حق توکیل دارد میتواند وکیل دیگری معرفی کند.

زمانی که وکلا در انجام وظایف خویش اهمال، قصور و تقصیر کنند؛ تخلف انتظامی محسوب شده و مستوجب تعقیب انتظامی و تحمل کیفر انتظامی می‌شوند

وکالت

اگر وکالت با سند عادی و یا سند رسمی واگذار گردد جهت انجام امور اداری و یا انجام معاملات میتوان از آن استفاده کرد.

اما اگر وکالت در دفترهای اسناد رسمی تنظیم شود نمی توان از سوی فرد حقیقی یا حقوقی مستقیماً به دادسراها و دادگاه ها رجوع کرد و موضوع وکالت را انجام داد.

در وکالت رسمی این امکان وجود دارد که حق انتخاب وکیل دادگستری اضافه گردد.

طبق ماده ۶۵۶ قانون مدنی، وکالت عقدی می‌باشد که به موجب آن یکی از طرفین طرف دیگر را برای انجام اموری نایب خود می‌نماید.

وکالت به سه نوع وکالت رسمی، عادی و شفاهی تقسیم می شود.

موضوع وکالت باید موردی باشد که بر اساس قانون در انحصار فرد نباشد. مانند وکالت در مجلس معامله که شخص باید خودش حضور داشته باشد و اجازه این را ندارد که فرد دیگری را به عنوان وکیل انتخاب کند.

جهت مشاوره حقوقی با بهترین وکیل در شیراز به صفحه تماس با ما مراجعه فرمایید.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *